Risotto med kikærter

Risotto med kikærter

Vegetarisk ret til to personer.

Der er ~755 kcal pr. portion, fordelt på 51% kulhydrater, 21% protein og 29% fedt.

  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 små rødløg
  • 2 dl risotto blanding
  • 5-6 dl vand
  • 2 dåser kikærter (2x240g drænet vægt)
  • 1 grønsagsbouillonterning
  • 80g parmesan ost
  • 250g friske svampe (efter smag, brugte selv karl johan og champignon)

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løg og svampe i grove skiver.
  2. Varm en gryde op med olien.
  3. Svits løg og svampe ved høj varme til begge er bløde.
  4. Vend risotto blandingen i de svitsede løg og svampe.
  5. Kom 5 dl vand og grønsagsbouillonterning.
  6. Kog det op ved høj varme med låg på.
  7. Skrue ned til middel varme og lad det simre i 15 min ved let omrøring. Hvis der er brug for det, kom mere vand i.
  8. Mens det simre, dræn kikærterne fra dåsen og lad det dryppe af.
  9. Når det har simret færdig, vend kikærterne i retten og lad det simre videre uden låg i 5 min.
  10. Rør derefter parmesan osten i.
  11. Smag til med salt.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer