Vegetarisk chili

Vegetarisk chili

Nem og lækker vegetarisk chili, som kan fryses ned og egner sig lige godt til både aftensmad og frokost.

Du kan evt. spis friske cherry tomater til.

  • 4 portioner
  • 30 min.

Ingredienser

  • 1ds. baked beans
  • 1ds. flåede tomater
  • 1 stor ds. tomatpuré
  • 150g østerhatte eller andre svampe
  • 1 stort løg
  • Hvidløg
  • Chilifrugt
  • 100g grønne linser
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 grønsagsbouillonterning

Fremgangsmåde

  • Skær squashen ud i 1x1cm tern og skær resten af grønsagerne ud i små stykker.
  • Varm lidt olie i en gryde og svits hvidløg, løg og svampe til de er møre.
  • Kom resten af de skårede grønsagerne i gryden.
  • Lad det simre med låg ved lav til middel varme i 20 min. Kom evt. lidt vand i undervejs
  • Tilsæt baked bean, de flåede tomater, tomatpuréen og de grønne linser
  • Lad det simre videre ved lav varme i yderligere 45 min. Rør lidt rundt i retten undervejs og kom evt. lidt vand i, hvis det bliver nødvendigt
  • Smag til med chili og krydderier efter smag

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer