Fyldt squash med gedeost
![Fyldt squash med gedeost](/images/uploads/2016/05/Fyldte-squash-med-gedeost.webp?width=780&height=780)
En dejlig og sund ret til frokost her 2. pinsedag.
Jeg har brugt en gul squash til retten på billedet, en grøn squash giver også godt resultat.
Ingredienser
- 1 squash, evt. gul
- 75-100g gedeost
- 250g cherrytomater
- 1-2 skiver toastbrød
- Krydderier, fx. chili, salt og mynte
- Lidt olie
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200℃ varmluft
- Skær squashen over på langs
- Udhul den ved at fjerne kernerne, gem dem
- Læg de to halve squash med indersiden opad i et ildfast fad, læg kernerne ved siden af.
- Blend gedeost med 4-5 cherrytomater og krydderier
- Fyld osteblandingen i den udhulede squash
- Bag i ovnen ca. 20 minutter, til osten har fået en fin gylden farve
- Imens squashen bages, skær toastbrødet ud i tern.
- Kom olien på en pande og varm den op, rist derefter brødternene, salt dem undervejs.
- Tag squashen ud af ovnen og server den med brødtern og resten af cherrytomaterne
Flere lækre opskrifter
Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer