Broccoli-kikærte-salat med fuldkornspasta

Broccoli-kikærte-salat med fuldkornspasta

Dette er en lækker vegetarisk frokost ret, som er både hurtig at lave og nem at have med på arbejde.

Ingredienser

  • 200g kogte kikærter
  • 200g Broccoli
  • 35g fuldkornspasta, fx. skruer.
  • 1 fed hvidløg
  • 25g parmesan eller anden revet ost
  • Rosmarine
  • Chili
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skær broccolien i små buketter, riv evt. en del af stilken med.
  • Kog pastaen som du normalt ville gøre. Damp broccolien over vandet i en metal si, hvis du bruger kikærter fra dåse så damp dem med.
  • Hæld lidt olie på en varm pande sammen med hvidløg og chili. Svits broccoli, kikærter, pastaen og resten af krydderierne i et par minutter, pas på det ikke blive brændt.
  • Lad det køle af og kom det i en lufttæt beholder, og vend parmesanen i det.

Retten kan spises kold eller varmet et par minutter i mikroovn.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer