Grønsagssuppe med kødboller

Grønsagssuppe med kødboller

Ingredienser

Kødboller

  • 170 g hakket kyllingkød (kan også bruge svinekød)
  • lidt frisk mynte
  • 2 fed hvidløg
  • 1⁄2 rød løg

Suppe

  • 4-5 dl vand
  • 75 g gulerod
  • 75-100 g majroe
  • 100 g blomkål
  • 50 g ærter
  • 1⁄2 rød løg
  • 1 spsk. skyr
  • Chili
  • Karry
  • Salt og pepper

Fremgangsmåde

Kødboller

  • Skær rød løg i små stykker.
  • Hak hvidløg og mynten.
  • Rør sammen med kyllingkødet.
  • Form det til små kødboller med en te-ske og steg på pande.

Suppe

  • Skær grønsagerne i mindre stykker
  • Kom i en gryde med vand og krydderier.
  • Lad det koge til grønsagerne er bløde, kom skyren i og blend så forsigtigt med enstavblender.

Til sidst

Kom kødbollerne i suppen og lad det koge nogle minutter ved lav varme.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer