Start på Low Carp uge – Chili con pollo med revet blomkål.

Start på Low Carp uge – Chili con pollo med revet blomkål.

Jeg har sat ambitiøse mål for at nå under 100 kg til April, så jeg er startet på en low carp uge her i uge 2/2014.

Ingredienser

  • 100g kogt kyllingfilet
  • 100g kidnyebønner
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chilifrugt
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 1 dåse hakkede flåede tomater.
  • 1 tsk paprika
  • ½ kop kaffe
  • 1 tsk kakaopulver uden sukker
  • 25g skyr
  • Jalapenos efter smag
  • ½ avokado
  • ½ blomkål
  • 1l kogende vand.
  • lidt salt.
  • lidt olie til at stege i.
  • (Der er ca. 600 kcal i retten og er tiltænkt én person).

Fremgangsmåde

  • Flå kyllingfileten i tråde, brug evt. en gaffel.
  • Skær chilifrugt og hvidløg i små stykker.
  • Skær løg og peberfrugt i term.
  • Hæld olie i en gryde, du skal ikke bruge ret meget.
  • Svits chili og hvidløg på middel varme.
  • Kom løg og peberfrugt i gryden og steg videre.
  • Hæld de flåede tomater, paprika, kyllingkødet og kaffen i gryden og lad det koge op.
  • Skru ned for varmen og lad det simre i 20 min, imens du gør blomkål klar.
  • Pluk buketterne af blokkålen og riv det på maskine.
  • Hæld det kogende vand over med lidt salt og lad det trække til kødblandingen er klar.
  • Kom skyr i en lille skål og rør op med kakaopulveret.
  • Skær avokado i skiver.
  • Sig vandet fra blomkålen.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer