Lakselasagne uden pasta

Lakselasagne uden pasta

Dette er en lakselasagne, inspireret af min vegetarlasagne med LCHF venlige lasagneplader.

Dette er ikke længere en vegetar ret 😉

Opskriften giver 4 portioner af ca. 480 kcal hver.

Retten kan fryses ned og egner sig måde til frokost og aftensmad.

  • 4 portioner af ca. 480 kcal hver.

Ingredienser

Lasagneplader:

  • 75 g Philidelphia
  • 2 æg
  • 2 tsk loppefrøskaller

Fyld:

  • 225 g laksefilet
  • 100 g røget laks
  • 100 g spinatblade
  • 300 g Gulerødder
  • 1 løg
  • 200g Champignon
  • 2 dl vand
  • 1 Grønsags bouillonterning
  • 5 store tomater

Ostesovs:

  • 3 dl letmælk
  • Revet muskatnød
  • 45g hvedemel
  • 75 g Castello blue cheese

Fremgangsmåde

Lasagneplader

  • Rør æg, philidelphia, muskatnød og loppefrøskaller sammen
  • Smør et ildfastfad og hæld blandingen op i den
  • Bag ved 200 grader i 15. min
  • Tag det ud af ovnen og skær det ud i stykker svarene til almindelige lasagneplader

Fyld:

  • Riv gulerødder, champignon og løg
  • Kom gulerødder, champignon, løg og spinat op i en gryde sammen med bouillonterning
  • Rør godt rundt, så spinaten er blandet godt med de andre grønsager.
  • Skær laksefiletterne i mindre stykker
  • Sluk for grønsagerne og bland laksestykkerne godt i det

Ostesovs:

  • Kom mælk og ost i en kasserolle, krydder det med muskatnød og salt
  • Kog mælken op under omrøring
  • Når osten er opløst i mælken, jævn det forsigtigt med mel under oprøring

Samle lasagnen:

  • Skær tomaterne i skiver og læg dem i bunden af et ildfastfad
  • Læg lasagnepladerne oven på tomaterne
  • Fordel fyldet oven på lasagnepladerne
  • Læg den røget laks oven på
  • Slut af med at hælde ostesovsen ud over
  • Bages ved 200 grader i 30 minutter

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer