Rødspætteruller med blomkål, broccoli og squashsovs

Rødspætteruller med blomkål, broccoli og squashsovs
  • 1 portion af ~470 kcal

Ingredienser

Rødspætteruller

  • 250g rødspættefilet (198 kcal)
  • Skallen af en halv citron
  • Håndfuld hakke persille

Squashsovs

  • 200g squash (~40 kcal)
  • 50g græsk yoghurt 10% (69 kcal)
  • Hvidløg
  • 1 tern grønsagsbouillon (~27 kcal)
  • 2 spsk fiskesovs eller 1 tern fiskebouillon (~9 kcal)
  • 2,5 dl vand

Tilbehør

  • 250g blomkål buketter (63 kcal)
  • 200g broccoli bukutter (70 kcal)

Fremgangsmåde

  • Læg rødspættefileterne fladt og krydder indersiden med persille, citronskal, salt og peber.
  • Rul fileterne sammen med krydderierne på indersiden.
  • Kom vand i en gryde, sæt en si ned i gryden, vandet må ikke kunne nå sien
  • Læg rullerne i bunden af sien og fordel blomkål og broccoli buketterne oven på. Drys lidt salt over.
  • Tænd for varmen og lad det dampe med et låg over. Når vandet koger, skru ned på ca. halv styrke.
  • Mens fisk og grønsager dampes:
  • Riv squashen groft eller skær i små tern.
  • Kog det mørt i en lille gryde sammen med hvidløg, vand og bouillon.
  • Hæld vandet fra og blend squashen græsk yoghurt til det er ensartet.
  • Smag squashsovsen til med salt og peber.
  • Retten kan nu serveres

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer