Lad ikke udsving i vægten tage motivationen fra dig

Lad ikke udsving i vægten tage motivationen fra dig

Jeg ser ofte, i forskellige slankegrupper jeg følger, folk der bliver meget frustreret over, de har taget lidt på i perioder.

Min erfaring i forbindelse med mit vægttab har været, at vægten nemt svinger med 1-2% uden at det gør det store.

Der er en vis usikkerhed ved at veje sig med en almindelig badevægt, de er ofte let påvirkelige efter, hvor de står på gulvet, hvis gulvet ikke er fuldstændig jævnt.Min gamle vægt skulle stå præcis samme sted, ellers kunne resultatet variere med 3 kilo inden for nogle få minutter.

Det har hjulpet mig, at sætte sådan en vægtforøgelse lidt i perspektiv.

Fx. hvis man vejede 118 kilo ugen før, og vejer 118,7 kilo i denne uge, så er vægten forøget med 0,6%, altså ikke ret meget. De 700g svarer kun til 2-3 glas vand, så hvis man holder på lidt væske, er det heller ikke ret meget.

Motivation betyder utroligt meget når man gerne vil tabe sig, så lad dig ikke slå ud af disse små udsving.

God weekend, med venlig hilsen

  • Morten 😉

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer