Ristet andelever med rodfrugter

Ristet andelever med rodfrugter

Ingredienser

  • 120g andelever
  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • Lidt persille
  • Knoldselleri
  • 1 stor gulerod
  • 1 stor jordskokke
  • ½ porre
  • Bouillon

Tilbehør: 1 miniflute eller tilsvarende brød.

Fremgangsmåde

  • Skær leveren i små tern, er der en hinde på skal den fjernes først.
  • Hak og svits skalotteløget på en pande uden fedtstof.
  • Kom leverstykkerne på panden og steg til de er gennemstegte.
  • Skru ned på laveste blus og kom balsamicoeddiken på, lad det koge ind.
  • Smag til med salt, peber og persille.
  • Imens leveren steger: skær grønsagerne ud i små tern.
  • Steg dem i en gryde med bouillonen i omkring 5 minutter.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rist flutet og server alle tingene på en tallerken.

Tip: Andelever sælges normalt i 500g pakker. Heldigvis kan retten fryses ned, så lav fire gange portionen og frys de tre af dem ned til en anden dag.

Flere lækre opskrifter

Dette er blot en af mange opskrifter på Mad forandrer