Kylling med blomkål/ærtemos

En lækker lille farverig sommer ret herfra 🙂

Ingredienser

  • 1 helt blomkålshoved
  • 1 stor porre
  • 200g frosne ærter
  • 2 grønsagsbouillonterninger
  • 2 liter vand
  • 20g salattern 21%
  • 3 tsk chiafrø
  • 300g kylling brystfilet
  • 1 stort bundt forårsløg
  • Salt
  • Peber
  • Karry

Fremgangsmåde

  • Fjern blade og stilken fra blomkålshovedet og del det i buketter.
  • Skær porren i store skiver.
  • Kog bouillonterner, blomkåls buketterne og porre skiverne i en gryde i 20-25 min.
    til det er godt mørt.
  • Mens de koger, hæld kogene vand over ærterne og lad det stå.
  • Hæld vandet fra ærterne og fra gryden med grønsager.
  • Blend dem sammen med chiafrø og salattern.
  • Lad det stå med låg på, mens du tilbedereder kyllingen.
  • Varm en pande op med lidt fedtstof.
  • Skær forårsløg i grove tern og svits dem på panden.
  • Skær kyllingen i ~2x2cm tern og kom dem på panden for forårsløgene.
  • Rør rundt til kyllingen er stegt, kom lidt karry på og ~1 dl vand.
  • Lad det simre et par minutter.
  • Server og nyd retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *