Risotto med kikærter

Vegetarisk ret til to personer.

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 små rødløg
  • 2 dl risotto blanding
  • 5-6 dl vand
  • 2 dåser kikærter (2x240g drænet vægt)
  • 1 grønsagsbouillonterning
  • 80g parmesan ost
  • 250g friske svampe (efter smag, brugte selv karl johan og champignon)

Der er ~755 kcal pr. portion, fordelt på 51% kulhydrater, 21% protein og 29% fedt.

Fremgangsmåde

  • Start med at skære løg og svampe i grove skiver.
  • Varm en gryde op med olien.
  • Svits løg og svampe ved høj varme til begge er bløde.
  • Vend risotto blandingen i de svitsede løg og svampe.
  • Kom 5 dl vand og grønsagsbouillonterning.
  • Kog det op ved høj varme med låg på.
  • Skrue ned til middel varme og lad det simre i 15 min ved let omrøring. Hvis der er brug for det, kom mere vand i.
  • Mens det simre, dræn kikærterne fra dåsen og lad det dryppe af.
  • Når det har simret færdig, vend kikærterne i retten og lad det simre videre uden låg i 5 min.
  • Rør derefter parmesan osten i.
  • Smag til med salt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *