Kikærte-tomat fyldt spaghetti-squash

Opskrift inspireret af link min kollega sendte mig.

Der er mad til to personer i denne opskrift.

Ingredienser

  • ½ spaghetti-squash
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 løg
  • 100g tørrede kikærter (sæt dem i vand aftenen før)
  • 50g gedeost
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • Hvidløg efter smag

Fremgangsmåde: Fyld

  • Skær løg i tern og pres hvidløg
  • Kom løg, hvidløg, tomat, grøntsagsbouillonterning og kikærter i en lille gryde
  • Kog det op og lad det derefter simre i 15 min.
  • Mens det simre, udhul spaghetti-squashen ved at fjern kernerne
  • Varm ovnen op på 200 grader
  • Kom tomatfyldet op i den udhulede spaghetti-squash
  • Skær gedeosten ud i stave og fordel den oven på fyldet
  • Bag det i ovnen i omkring 40 min
  • Tag retten ud af ovnen. Tag fyldet forsigtigt ud med en gaffel og brug gaflen til at strimle squashens indmad til spaghetti-lignende strimler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *