Snack tid: Simpel hjemmelavet chokoladefondue

I går var det tid til en lille snack, engang imellem må man godt.
Så jeg tænkte at jeg hellere måtte dele, hvordan man meget simpelt laver sin egen chokoladefondue, uden at skulle købe særligt udstyr.

Du skal bruge

  • 30g mørk chokolade (mindst 70% kakao)
  • 1 tsk kokosolie (til at forhindre chokoladen i at blive fast igen alt for hurtigt)
  • Frugt, som set på billedet foretrækker jeg jordbær
  • Kogende vand
  • En lille skål
  • En lidt større skål (helst med låg)
  • Grillspyd eller lille dessertgaffel

Sådan gør du

  • Bræk chokoladen i små stykker på læg dem i den lille skål sammen med kokosolien
  • Hæld kogende vand i den anden skål
  • Sæt den lille skål op i vandet, den må ikke synke og bør ikke kunne nå bunden
  • Læg låg over og vent i 5 minutter til chokoladen er smeltet
  • Vend forsigtigt chokolade og kokosolie, det holder det fyldende i længere tid
  • Dyp frugten i chokoladen et stykke af gangen og nyd

Meget simpelt og meget lækkert, ville ønske at jeg havde fundet på det noget før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *