Gulerodsfrikadeller v2

Dette er en opdateret udgave af min opskrift på Gulerodsfrikadeller.

Med den gamle opskrift, kunne det være svært at få frikadellerne til at holde formen, så jeg har revideret opskriften lidt.
Jeg har skiftet mel og raps ud med mandelmel og fiberHUSK/loppefrøskaller. Gulerødderne rives i en juicepresser, for at dræne det meste af vasken fra dem.

Ingredienser:

  • 500g gulerødder
  • 1-2 forårsløg
  • Persille
  • 2 æg
  • 2tsk Fiber HUSK
  • 30g mandelmel
  • Salt, peber og evt. krydderier efter smag
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Kør gulerødderne gennem din juicepresser. Tag gulerodsmassen fra og gem juicen.
  2. Blend gulerodsmassen sammen med æg og HUSK og mandelmel til det bliver en ens formet dej.Spæd evt. til med lidt af gulerodsjuicen.
  3. Hak forårsløg og persillen fint og vend det derefter i dejen.
  4. Smag til med krydderier og lad det hvile i 10-15 min før stegning.
  5. Form til frikadeller med en spiseske og steg på en non-stick pande med lidt olie.

Du kan med fordel servere dem med Fennikel-æble-salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *