Vegetarisk chili

Nem og lækker vegetarisk chili.
Opskriften giver fire portioner og tager ca. 1½ time at lave.

Ingredienser

  • 1ds. baked beans
  • 1ds. flåede tomater
  • 1 stor ds. tomatpuré
  • 150g østerhatte eller andre svampe
  • 1 stort løg
  • Hvidløg
  • Chilifrugt
  • 100g grønne linser
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 grønsagsbouillonterning

Fremgangsmåde:

  • Skær squashen ud i 1x1cm tern og skær resten af grønsagerne ud i små stykker.
  • Varm lidt olie i en gryde og svits hvidløg, løg og svampe til de er møre.
  • Kom resten af de skårede grønsagerne i gryden.
  • Lad det simre med låg ved lav til middel varme i 20 min. Kom evt. lidt vand i undervejs
  • Tilsæt baked bean, de flåede tomater, tomatpuréen og de grønne linser
  • Lad det simre videre ved lav varme i yderligere 45 min. Rør lidt rundt i retten undervejs og kom evt. lidt vand i, hvis det bliver nødvendigt
  • Smag til med chili og krydderier efter smag

Retten kan fryses ned og egner sig lige godt til både aftensmad og frokost.
Spis evt. friske cherry tomater til.

En tanke om "Vegetarisk chili"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *