Fyldt squash med gedeost

En dejlig og sund ret til frokost her 2. pinsedag.

Ingredienser:

  • 1 squash, evt. gul
  • 75-100g gedeost
  • 250g cherrytomater
  • 1-2 skiver toastbrød
  • Krydderier, fx. chili, salt og mynte
  • Lidt olie

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200℃ varmluft
  • Skær squashen over på langs
  • Udhul den ved at fjerne kernerne, gem dem
  • Læg de to halve squash med indersiden opad i et ildfast fad, læg kernerne ved siden af.
  • Blend gedeost med 4-5 cherrytomater og krydderier
  • Fyld osteblandingen i den udhulede squash
  • Bag i ovnen ca. 20 minutter, til osten har fået en fin gylden farve
  • Imens squashen bages, skær toastbrødet ud i tern.
  • Kom olien på en pande og varm den op, rist derefter brødternene, salt dem undervejs.
  • Tag squashen ud af ovnen og server den med brødtern og resten af cherrytomaterne

Jeg har brugt en gul squash til retten på billedet, en grøn squash giver også godt resultat.

2 tanker om "Fyldt squash med gedeost"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *